Nu är det klart. Boken är skriven och tryckt och den heter Från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör och skall släppas i dag, onsdag den 21 maj. Det är ett spännande ögonblick i livet att få förmedla sina upplevelser, tankar och kunskaper. Min önskan är att människor skall förstå att man alltid kan komma igen om det går fel både i arbetsliv och kärleksliv och att det handlar om livsinställning. Vi är ju här på jorden och vet inte hur länge. Därför har jag bestämt mig för att göra och prova det jag verkligen vill. Att vara den jag är och var modig.

Jag drev Torsåsen Fågelprodukter med 90 anställda och 120 miljoners omsättning. Var med och byggde upp kycklingkonsumtionen i Sverige.  Förlorade företaget p.g.a. tre virus från kläckeriet så produktionen av kycklingar minskade så drastiskt. Banken kom en dag och bad mig skriva på min egen konkurs. Hade gjort allt som stod i min makt så jag känner ingen skuld i detta. Detta gjorde ont och man är väldigt ensam i sådana här situationer dessutom kändes det som min identitet försvann efter som jag var ”Sveriges kycklingmamma” enligt media. Då hjälper inga styrelser i världen för de har redan försvunnit.

Efter många tårar och långa promenader startade jag Sveriges första kycklingrestaurang och den tog fart. Där upptäckte jag att det fanns många singlar som behövde nya träffpunkter. Det blev singelevent där 1000 tals människor har träffats.  En dålig affärsidé där man vill att kunderna skall bli lyckliga och försvinna två och två. Nu är det en plattform www.singelisverige.se  Livet är härligt och idag har jag aldrig varit lyckligare.

Min önskan är att fler människor verkligen vågar prova sig fram och göra det de verkligen vill med passion så att Sverige får ny kraft att växa och utvecklas ännu mer.